''HELP-Healty Eating and Lifestyle Program'' (Sağlıklı Beslenme Ve Yaşam)

25.04.2022 767

İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi  biyoloji öğretmeni  Sıdıka Duran tarafından yürütülen ''HELP-Healty Eating and Lifestyle Program'' (Sağlıklı beslenme ve Yaşam )adlı eTwinning projesi başarıyla tamamlandı. Bu projede Türkiye, Romanya ve daha birçok ülkeden çok sayıda okul yer aldı.

Proje kapsamında  sağlıklı beslenme ,fiziksel aktivite ,spor gibi konularında farkındalık kazandıran çalışmalar yapıldı.''Sağlıklı yaşam ve  obeziteye karşı önlemler için Manifesto ' 'hazırlanarak gençlerin yaşadığı sağlık sorunlarına  dikkat çekildi.

Proje ile öğrencilerimiz; sağlıklı yaşam becerileri, bilişim teknolojileri,  yabancı dil becerileri gibi alanlarda farklı kültürlerle etkileşim sağladı. İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Nurhan ÖZTÜRK tarafından projede görev alan öğrencilere sertifikaları verildi.

Projemizin sanal sergisine aşağıda verilen linkten ulaşabilirsiniz.