İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi

Vizyon: Gelenekten geleceğe giden yolda ülkesi için dünyayla yarışan; vatan, millet, bayrak sevgisiyle donanmış; geleceği şekillendirebilecek bireyler yetiştiren üstün nitelikli bir eğitim kurumu olmak!..

Misyon: Geçmişiyle geleceği arasında sağlam köprüler kurarak, tarihinden aldığı güçle geleceğe koşan; Türkçeye sahip çıkan, onu bilim ve teknik dili haline getirebilecek ilmî ve akademik donanımda olan; iki yabancı dili üst seviyede öğrenen; millî kültüründen kopmadan çağdaşlaşan; ahlaken, ruhen, zihnen, bedenen olgunlaşmış ATATÜRK ve TÜRKİYE Sevdalısı bilinçli nesiller yetiştirmek!..

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Pansiyon mevcut; kız ve erkek. 100 kız ve 100 erkek öğrenci kapasiteli.
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: Birinci Yabancı Dil: İngilizce İkinci Yabancı Dil: Almanca veya Rusça (Hazırlık sınıfında bir tanesi seçiliyor.)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (258) 371 30 87

WEB - https://ibrahimcinkayasbl.meb.k12.tr

Adres - Şemikler Mah. Cinkaya Bulv. No 47/A Merkezefendi / DENİZLİ

Yerleşim Yeri - Şemikler Mah. Cinkaya Bulvarı No:47/A Merkezefendi/DENİZLİ

Adres - Şemikler Mah. Cinkaya Bulv. No 47/A Merkezefendi / DENİZLİ

Ulaşım 190 numaralı Belediye Otobüsü ve Şemikler Dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 KM