Türkiye’nin Lider Sosyal Bilimler Lisesi İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesinde öğrenime başlayan öğrencilerimizin velileriyle tanışma toplantısı düzenlendi.

Okulumuza bu yıl başlayan Hazırlık Sınıfı öğrencilerimizin velileriyle yapılan toplantıda Okul müdürümüz Dr. Muhammet Oğur velilerimize okulumuzun akademik ve sosyal alanlardaki başarıları ve etkinlikleriyle ilgili bilgi verdi. Okul Müd yardımcımız Vehbi Gündüz Kahveci ve Rehber öğretmenimiz Fatma Taşçı’nın okulun ve yurdumuzun genel işleyiş ve kurallları hakkında bilgilendirme yapmasından sonra Hazırlık Sınıfı velilerimize İngilizce Zümre öğretmenleri tanıtıldı ve derslerin işlenişleri ile ilgili açıklamalar yapıldı.

Okulumuzu tercih ederek İCSBL ailesine katılan tüm öğrencilerimize tekrar hoş geldiniz diyoruz.

16.09.2023 107

16-09-202316-09-202316-09-202316-09-202316-09-202316-09-2023