OKULUMDA İYİYİM-WELL BEING AT SCHOOL

“Okulumda İyiyim-Well Being At School” eTwinning Projemiz

Okulumuz İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi olarak İngilizce öğretmenimiz E.E.Değer KORKMAZ’ın rehberliğinde Hazırlık A sınıfından 9,Hazırlık B sınıfından 1,Hazırlık C sınıfından 1 olmak üzere öğrencilerimizin katılımı ile ortak olduğumuz “Okulumda İyiyim-Well Being At School” isimli e-Twinning projemiz başlamıştır ve öğrencilerimizin çalışmalarıyla aktif olarak devam etmektedir. Türkiye- Azerbeycan ortaklığı olarak onaylanan projede amaçlarımız; öğrencilerin toplumun değerlerine ve çevre bilincine sahip bireyler olmasına; sınıf ve okullarına ait olma duygusunu hissetmelerine; web 2.0 araçlarının aktif olarak kullanmalarına; uzun süreli etkinliklerde bulunmalarına; sürekli ve olumlu tanıtımlar kurmalarına katkı sağlamaktadır.

Bunun yanında, öğrencilerimiz logo, afiş ve okul tanıtım videolarını hazırlayarak Esep sayfasına yüklemeyi yapmışlardır. Ayrıca projedeki öğretmenler ile webinar toplantısı yapılmış ve bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

11.01.2024 66

11-01-202411-01-2024