Mızıka Dergisi Tanıtıldı

Okulumuz ailesine yeni katılan  öğrencilerimize Mızıka dergisi yayın ekibi tarafından dergi tanıtıldı.   Öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin çalışmalarıyla  çıkarılan Mızıka dergisi  hakkında hazırlık sınıfları ve 9-D sınıfı öğrencilerine bilgi verildi ; dergide yazılarıyla geride bu dünyada bir iz bırakmak isteyen öğrencilerimize dergi yönetim  kurulu tarafından neler yapmaları/ yapmamaları gerektiği söylendi. Öğrenciler merak ettikleri konularda sorular sordu.  Öğrencimiz Gülce Şahan başkanlığında oluşan heyet, İCSBL ailesinin yeni üyelerinden  geleceğe bir iz bırakmaları adına çekinmeden yazılarını yazarak  bu  yolculukta onlarla  birlikte yürümek istediklerini söyledi. Ayrıca   sadece yazılarıyla değil derginin dizgi ,grafik, tasarım ve kapak oluşturma gibi diğer alanlarda destekte bulunabileceklerini söyledi.

05.12.2023 75

05-12-202305-12-202305-12-202305-12-2023