'KarMa-Tematik e-Twinning Projemiz' (Dijital Akran ve Sosyal Öğrenme) eTwinning Projemiz başladı.

Okulumuzun kurucusu olduğu uluslararası eTwinning projesi olan Kar-Ma Tematik((Digital Peer and Social Learning)

10.03.2023 261

'KarMa-Tematik e-Twinning Projemiz' (Dijital Akran ve Sosyal Öğrenme)

Okulumuz İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi olarak Matematik Öğretmenlerimiz Abdullah Babur ve Vehbi Gündüz Kahveci rehberliğinde 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimizin katılımı ve Türkiye, Kuzey Makedonya ve Romanya'daki ortaklarımız ile beraber KarMa-Tematik isimli e-Twinning projemiz  Ocak ayından itibaren aktif bir şekilde devam etmektedir. Öğrencilerimiz 11 Mart 2023 Cumartesi akşamı ilk kez gerçekleştireceğimiz çevrim içi toplantıda Türkiye, Kuzey Makedonya ve Romanya'dan projemize katılan öğrencilerle İngilizce konuşarak diyalog ve dil yeteneklerini güçlendirecekler.

Our KarMa-Tematik (Digital Peer and Social Learning) e-Twinning Project

As Ibrahim Cinkaya Social Science High School, we are continuing our KarMa- Tematik project actively under our math teachers' guadience ,Vehbi Gunduz Kahveci and Abdullah Babur , with participation of 10th and 11th grade students and our partners in Turkey, North  Macedonia and Romania since january. In the online meeting we held on Friday, 10.03.2023 , our students  met for the first time by speaking English with students from Turkey, North Macedonia and Romania who participated our project.