İNGİLİZCE KELİME BİLGİSİNİ  TEKNOLOJİYİ ETKİN BİÇİMDE KULLANARAK GELİŞTİRMEYİ HEDEFLEYEN  ULUSLARARASI  eTWINNING PROJESİ

İNGİLİZCE KELİME BİLGİSİNİ TEKNOLOJİYİ ETKİN BİÇİMDE KULLANARAK GELİŞTİRMEYİ HEDEFLEYEN ULUSLARARASI eTWINNING PROJESİ

Denizli İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, "LEARNING VOCABULARY THROUGH SNAPWORDS AND WEB 2.0 TOOLS" adlı projeye katılmıştır.

14.11.2018 198

 

Denizli İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, "LEARNING VOCABULARY THROUGH SNAPWORDS AND WEB 2.0 TOOLS" adlı projeye katılmıştır.

 İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi  İngilizce Öğretmeni Ayşen AKGÜN danışmanlığında  hazırlık sınıfı öğrencilerimiz,  "LEARNING VOCABULARY THROUGH SNAPWORDS AND WEB 2.0 TOOLS" adlı  uluslararası e-twinning projesine katıldı.

Projemiz,  öğrencilerimizin İngilizce kelime  dağarcıklarını genişletmek ve  öğrendiklerini kalıcı hale getirmek için klasik yöntemlerin dışına çıkarak teknolojiyi olumlu ve aktif bir şekilde kullanmalarını hedeflemektedir. Öğrencilerimiz;  canva, logomaker,  vb. uygulamalarla  logo hazırlama; oylamaya katılma; linoit aracını kullanma; bitmoji vb. araçlar ile avatar yapma; poster my wall , 3D paint gibi uygulamalarla snapwords ve mindmeister, gliffy, goconqr benzeri uygulamalarla da zihin ve kavram haritaları oluşturma gibi birçok aktiviteyi, öğretmenlerinin danışmanlığında araştırarak ve kendileri aktif olarak Web 2.0 araçlarını kullanarak yapmaktadırlar.

Projemiz,  müfredatla uyumlu olarak sürdüğü için öğrencilerimizin İngilizce dersine olan ilgisini artırmakta aynı zamanda  işbirliği içinde çalışma, sorumluluk alma, başka il ve ülkelerden yaşıtlarıyla tanışma ve iletişim kurma olanağı  da  sunmaktadır. Okul içinde diğer öğrencilerle de çalışmalarını paylaşarak onların da derslerde teknolojiyi olumlu bir şekilde kullanmaları için örnek olan öğrencilerimiz,  e twinning ruhunu akranlarına da  aşılamaktadırlar.

 1 Ekim 2018 tarihinde başlayan proje  20 Ocak 2019 ta tamamlanacaktır.

 

 14-11-201814-11-2018

14-11-2018

14-11-201814-11-2018