Güvenli İnternet Günü

Güvenli İnternet Günü "Büyüklerden Küçüklere Değerli Masallar"

09.02.2021 538

Okulumuz İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi olarak İngilizce Öğretmenimiz Hülya Özten Sarıkaya'nın ve 9-B sınıfı öğrencilerimizin katılımı ile "Büyüklerden Küçüklere Değerli Masallar" projemiz Eylül ayından itibaren aktif bir şekilde devam etmektedir. Projemizde  değerler eğitimi, öğrencilere  masallar  aracılığı ile öğretilmektedir. Ayrıca öğretmenler ve öğrenciler, farklı web 2.0 araçlarını kullanmayı da öğrenmektedirler. Proje ekibinde Türkiye'nin farklı bölgelerinden öğretmenler  ve öğrenciler yer almaktadır.

9 Şubat 2021 Güvenli İnternet Günü (eSafety / Safer Internet Day ) kapsamında internet güvenliği eGüvenlik konulu eBrosür hazırladık. eTwinning "Büyüklerden Küçüklere Değerli Masallar" adlı projemiz için broşürü öğrencimiz Nazlı tasarladı. Broşürde güvenli şifre kullanımı, özel kimlik bilgilerin gizliliği vb konulara dikkat edildi.

09-02-2021