BİR HAFTA SÜREN İCSBL BİLGİ YARIŞMASI'NIN ŞAMPİYON TAKIMI BELLİ OLDU

Hazırlık sınıfları, 9. sınıflar, 10. sınıflar ve 11. sınıflar arasında heyecanın dorukta olduğu harika bir bilgi yarışması geçtiğimiz hafta boyunca düzenlendi. Edebiyat, coğrafya, tarih, sanat, spor ve genel kültür alanlarındaki sorular ile hem yarışmaya katılan öğrenciler hem de izleyici öğrenciler bilgilerini tazeledi ve haznelerine yepyeni bilgiler ekledi. Finalistlerimiz; Hazırlık B, 9/A, 10/A ve 11/A'nın kıran kırana mücadele ettiği yarışma ilgiyle izlendi. Kategoriler arasında çalan şarkılarla yarışmada eğlence doruktaydı.

225 puanla Hazırlık B dördüncü, 9/A 330 puanla üçüncü, 11/A 405 puanla ikinci ve 10/A 410 puanla yarışmamızın şampiyonu oldu. 10/A nın şampiyon takımı Muhammet Ege Atar, Fırat Şahin, Betül Nur Şen, Osman Durmuş arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Şampiyonlarımıza Sushiyto Cafe'den yemek ikram ediyoruz. Öğrencilerimiz para ödülü, madalya ve yemek çeklerini Okul Müdürümüz Dr. Muhammet Oğur'dan teslim aldılar. 11/B sınıfı öğrencileri; Nihan Naz ÇOBAN, Beyzanur ÖZTÜRK, Ceren SIKI, Yağmur Gönül TUĞAN, Duru TURGUT, ARZU Melda KIZILOLUK, Sudenaz İNCE, Özde TARHAN ve Sudenur KARAMAN ile Müdür Yardımcımız Abdullah BABUR’dan oluşan İCSBL Bilgi Yarışması ekibine teşekkür ediyoruz.

Yarışmaya katılan tüm takımlarımızı medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ederiz. Daha güzel etkinliklerde buluşmak temennisi ile...

13.12.2023 117

13-12-202313-12-202313-12-202313-12-2023