Bakanlığımızın düzenlediği OKU-YORUM YAZI-YORUM  projesi kapsamında bu yıl edebiyatımızın seçkin eserlerinden KUTADGU BİLİG’i okuyoruz.

Bakanlığımızın düzenlediği OKU-YORUM YAZI-YORUM projesi kapsamında bu yıl edebiyatımızın seçkin eserlerinden KUTADGU BİLİG’i okuyoruz.

Bakanlığımızın düzenlediği OKU-YORUM YAZI-YORUM  projesi kapsamında bu yıl edebiyatımızın seçkin eserlerinden KUTADGU BİLİG’i okuyoruz. İlimizdeki fen liselerinin katılımıyla beraber yürüttüğümüz, koordinatörlüğünü yaptığımız projeye 17 öğrenci ile katılım sağladık. Proje kapsamında halk ve okul röportajlarında kullanmak üzere el broşürleri hazırladık, belgeseller izledik, kitaplar okuduk ve panolar düzenledik. Bu ilk dönem faaliyetleri dışında ikinci dönem Kaymakam Bey ile röportaj, Kutadgu Bilig Paneli, 

PAÜ Öğretim Üyelerin Paneli, eserdeki şahsiyetlerle ilgili resim sergisi ve eser hakkında makaleler yazarak çalışmalarımıza danışman öğretmenimiz Hatice Hülya Yıldız rehberliğinde devam edeceğiz. Takipte kalın İCSBL faaliyetleriyle şehrimize renk katıyor.

06.02.2024 60

06-02-2024